Vés al contingut

Història

Un conjunt d’amics apassionats pel tennis taula després de passar uns quants anys jugant per alguns clubs de Catalunya, van veure que necessitaven fer-ne una de grossa i un d’ells en Joan Manel Bertran (àlies en Serrats) va proposar el repte i projecta, crear una nova entitat de tennis taula per la comarca del Garraf, ja que només hi havia un club. Els demés, sorpresos per la idea, però al mateix temps il·lusionats pel repte, si posaren per feina i a principis de l’any 2008, s’aconseguí un acord amb l’Ajuntament de Cubelles, conforma es podia tirar l’iniciativa endavant.

Tot seguit, tots els membres formaren l’Acta de Constitució de la nova entitat a nom de: CTT Cubelles (Març 2008). En pocs mesos després, l’entitat aconseguia posar els papers en regles i ja podia inicar l’activitat esportiva. A partir del mes de juliol, els socis ja podien disposar de les instal·lacions del CTT Cubelles.

foto presentacioFOTO: Presentació oficial del CTT Cubelles (Setembre 2008)

El primer i segon equip entraren en competició federada a la temporada 2008/09 i fins el 2010/11,  han aconseguit varis ascensos:

  • L’ “A” n’ha tret dos [a Primera (2009) i a Preferent (2010)]
  • El “B” n’ha tret un [a 2a B (2011)].

A més a més, el palmarès del club és de 3 subcampionats: 2n a la Lliga i Copa de 2a Provincial (2009) i 2n a la Lliga de Primera (2010), i d’un meritori 3a posició a la Fase d’Ascens a 3a Nacional i Preferent (2011).

Cal a remarcar que durant aquests 3 anys, els èxits esportius de l’entitat no només han estat en la modalitat d’equips, sinó que varis jugadors del CTT Cubelles han aconseguit grans fites en les modalitats d’individual i dobles en els circuits espanyol, català i provincial de Barcelona.

subcampionat_1a  podi_sub21Sotscampió de la LLiga de 1a (VII/10)                           Marc Lari 4t al Classificatori d’Espanya Sub21 (08)

Abans de la creació de l’entitat, el tennis taula a Cubelles era una realitat ja que la flama perdurava amb els tornejos de Festa Major i de Nadal. El CTT Cubelles ha volgut seguir els costums dels cubellencs i cada any prepara les dues proves pensades pel públic no federat. El nº màxim de participants en cada edició ha estat elevada: 80 inscrits (Popular de Festa Major 2011) i 48 en el de I Nadal.

Guardonats del popular 08 Blue Hills vs George White III
Guardonats del Torneig Popular (Agost 2008)     Partida del I Open Nadal (Gener 2009)   
 

A més a més, el club organitza un Open per a Festes Majors, obert per a tothom i d’àmbit estatal, on els guanyadors de totes les edicions han caigut a mans de jugadors de la Superdivisió espanyola. El nº màxim de participants en va ser: 92 (I edició- VIII/2008)

pavello semifinals_panareda_oriolVista del pavelló (Festa Major 08 )                        FM 2010: X.Panareda (1a Nac.) i O.Monzó (Superdivisió)

Enguany, ja s’han celebrat 4 edicions tant el torneig de Festa Major com el de Nadal, i tots dos s’estàn assentant en els circuits de tornejos de clubs catalans, i que esperem que en les properes edicions hi hagi la mateixa resposta d’inscripció que en les anteriors; que han permés marcar al tennis taula al poble de Cubelles com una disciplina més a tenir en compte a l’hora de practicar esport.

Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: