Vés al contingut

Club

 El Club Tennis Taula Cubelles té com a’objectiu principal: difondre la pràctica d’aquest esport al poble cubellenc i representar el municipi en competicions oficials per Catalunya i Espanya.

És un club jove que tan sols porta 5 anys en activitat (fundat el 2008) i ha començat amb molta empenta; traient uns magnífics resultats esportius, tant per equips com per en individual, i es troba arrelant el tennis taula al municipi. (Vols aprendre a jugar tennis taula?)

Per mitjà dels nostres entrenadors i/o monitors, estem ensenyant el tennis taula als jugadors nouvinguts i generant una base de joves promeses, oferint la possibilitat què en el dia més oportú poder fer el salt al món de la competició. A més a més, el club ha començat a participar amb el tennis taula en les activitats extraescolars en algunes escoles del municipi .

Cada any, el CTT Cubelles es fa càrrec de dues proves federades: una d’elles oberta a nivell estatal (Open Festa Major) i l’altre restringida per no federats i jugadors provincials (Open Nadal). Fins el moment, ambdòs tornejos s’han disputat 4 edicions amb un bon nombre de participants en cada una d’elles.

Per altra banda, som una entitat per a tothom i com més aficionats tingui el tennis taula: millor. També estem oberts per a col·laboradors i/o patrocinadors que volguin anunciar-se i ens poguin ajudar a crèixer el club. (Vols col·laborar amb el CTT Cubelles?)

En resum:

En modalitat equips

L’entitat porta 4 anys competint en lligues provincials amb dos equips:

  •  El primer ha aconseguit dos ascensos de categoria i subcampionats de lliga (2009: Segona i 2010: Primera). A més d’una meritòria 3a plaça a la màxima lliga provincial (2011: Preferent).
  • El segon equip ha sumat un subcampionat de Copa (2009: Segona) i un ascens a 2a B (2011).

En modalitat individual

En general, els jugadors del CTT Cubelles participen majoritàriament en proves de la barcelonesa, on hi ha hagut excelents resultats amb varis podis.  A més a més, els palistes del primer equip també juguen en competicions catalanes i espanyoles, on s’ha produït també bons resultats.

VESSANT SOCIAL

El Club col·labora amb l’Ajuntament en activitats esportives, com el Dia de l’Esport i l’organització d’un torneig popular per la Festa Major de Cubelles. A més a més, l’entitat facilita als socis, l’aprenantatge d’aquesta disciplina perquè mica en mica poguin arribar a jugar en competicions.

Feu un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: